Gaziantepspor Brezilya'nın Coritiba takımında oynayan Alex De Souza'nın takım arkadaşı Grando Chico'u getiriyor. Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe'deng iden Alex ile birlikte oynayarak geçiren Grando Chico'nun stoper olarak görev yaptığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor'un kadroya katmak istediği Brezilyalı Luis Francisco Grando Chico ile her konuda anlaşıldığı ve pazartesi şehrimize geleceği bildirildi. Kırmızı-Siyahlılar, Coritiba’da forma giyen Grando Chico ile uzun süre yapılan görüşmelerden sonra anlaşma yaptığı ve resmi sözleşme imzalatacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex'in bu transfer için büyük katkısı olduğu ve ikna etmekte çaba gösterdiği Chico'nun kabul ettiği ve pazartesi Gaziantep'e gelerek anlaşma imzalayacağı öğrenildi.

İBRAHİM KIZIL ISRARLA İSTEDİ

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın Brezilyalı Grando Chico'nun alınması için verdiği kesin talimatın yerine getirildiğini söyleyen yneticiler, "bu transfer takım için de iyi olacak. Defansta sıkıntımızı giderecek kadar etkili bir oyuncu" diye konuştular.

CESAR'DA ARKADAŞI

Öte yandan Gaziantepspor'un eski futbolcularından Julio Cesar'da Chico'nun takım arkadaşı. Aynı takımda mücadele eden Cesar'ın da başarılı futbolcuya gitmesi yönünde telkinde bulunduğu gelen bilgiler arasında.