Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Sekreteri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Selami Yetkinşekerci ve beraberindeki heyet Gaziantep Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Gül, ziyarette, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, yürekleri taziye evine çevirdiğini söyledi. Coğrafyadan olmayan birilerinin cetveline bir şeyler tanzim ettiklerini ifade eden Gül, “Gaziantep Milletvekili olarak hangi partiye oy verirseniz verin demokraside farklılıklar, zenginlikler aracıdır, iktidarlar geçicidir, ama vatandaşlık bu coğrafyanın yerliliği bu coğrafyaya ait olmak kalıcıdır. Her zaman yanınızdayız bir hukuksuzluk, haksızlık olduğunda dik başla bizi göreceğinizden emin olabilirsiniz” diye konuştu.

DEMİRDELEN TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Alevi Kültür Derneği Başkanı Yılmaz Demirdelen de cemevi yapmaları için yer tahsis eden Fatma Şahin’e teşekkür etti. Türkiye’de son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına değinen Demirdelen, “Hepimiz barış istiyoruz, kardeşlik istiyoruz. Ülkemizi geleceğe taşımak için bu dayanışmayı sıkça gerçekleştirmemiz gerekiyor etrafımız ateş çemberiyle örülmüş” şeklinde konuştu. BÜLTEN