Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV’de Son Söz programında şok açıklamalar yaptı.

Kırmızı-siyahlı takımın küme düşme mücadelesi verdiği geçen sezonda yaşananları anlatan Tayyar, “futbolcular prim istedi, yönetim 1 milyon vaadetti. Yönetim parayı getirdi maç barebere bitti ama alçaklar o parayı aldı” demesi şok etti.

ALÇAKLAR O PARAYI ALDI

Tüm futbolcuları temizlediklerini belirten Tayyar, “Gaziantepspor, kümede kalma mücadelesi veriyordu. Futbolcular Eskişehir maçına çıkacaktı. Futbolcular bu maç için prim istedi. Yönetimde 1 milyon lira prim vaat etti. Ama futbolcular primin maç günü soyunma odasına getirilmesini istedi. Yönetim o parayı getirdi. Maç berabere bitti ama alçaklar yine de o parayı aldı. O takımdan geriye 4 futbolcu kaldı. Hepsini temizlediler” ifadesini kullandı.

YANKAYA TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE SOYUNDU

Galatasaray maçını İbrahim Kızıl ile birlikte seyrettiğini belirten Tayyar, “Galatasaray maçında ilk 20 dakika yanımda Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl var. Ona dedim ki, “Bugün işin zor. Hakem belliki Galatasaray’ın yeni teknik direktör rolüne soyunmuş Galatasaray’a hamilik yapacak dedim.” Çünkü takdir haklarını Galatasaray’dan yana kullanmaya başladı. Önceki haftalarda Trabzonspor, Galatasaray’ı valla eze eze yendi. Kimsenin sesi çıkmıyor. Mesela Trabzon, Gaziantepspor maçı 4-4 kaldı. Son 5 saniyede gol yedik. Ve o golle alakalı problem yok. Ama golü atan oyuncu kartla atılması gerekiyordu.” dedi.

KARANLIK BAĞLANTILAR VAR

“Sporda öyle bir mafya varki” diyen Tayyar “Bunun üzerine gitmek Ergenekon’un üzerine gitmekten zor. Karanlık bağlantılar var. Karanlık odaklar var. İstediğiniz şekilde tanımlayın” diye konuştu.