Beydili Oğuz Boyları Federasyonu, Gaziantep'teki görevi sona eren İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan onuruna veda gecesi düzenledi. Dernek binasında düzenlenen ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan'ın da katıldığı geceye çok sayıda seçkin bir davetli topluluğu hazır bulundu.

Gaziantep'te görev yaptığı süre içinde özellikle güvenlik konusunda son derece başarılı işler yaptığını belirten Adnan Arslan, kimseye ayrıcalık tanımadıklarını, vatandaşın huzur ve güveni için tüm birimlerin görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi. Arslan, kendisine veda gecesi düzenleyen Beydili Oğuz Boyları Federasyonuna teşekkür etti ve "Gaziantep'ten unutulmaz anılarla ayrılıyorum"diyerek veda etti. Bu arada 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan da yaptığı konuşmada, Albay Arslan ile uzun yıllar birlikte olduğunu ve tecrübelerinden yararlandıklarını söyleyerek "kendisine başarılar diliyorum"dedi.

ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Veda gecesinde bir konuşma yapan Beydili Oğuz Boyları Genel Başkanı Faik Akyılmaz, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı çok büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Asırlardır hürriyeti, kardeşliğin, bağımsızlığın, adaletin beşiği olmuş, milletimizin son kalesi olan Türkiyemizin hak ettiği barış, kardeşlik, huzur ve mutluluğunun sağlanması için bütün kurumların üzerine düşen görevi yapmasının gerektiğine inanmaktayız. Ülke emniyetini ve güvenliğini sağlamak için, gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve emniyet güçlerimizi takdirle karşılarken içten teşekkürlerimizi de belirtmek isteriz. Federasyon olarak, bu güzel vatan için elimizden gelen herşeyi yapacağımızı belirtirken, bütün milletimize de üzerine düşen görevi yapmaları konusunda dileklerimizi bildirmek isteriz" dedi.

BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİNİZ VAR

Gaziantep'in asayiş ve huzurunun sağlanmasına yapmış olduğu katkılarından dolayı Albay Adnan Arslan'a teşekkür eden Akyılmaz, "Organizasyonumuza katılıp bizi onurlandırdığı için de ayrıca teşekkürlerimizi bildiriyoruz. Sayın Arslan için yaptığımız muhabbet gösterisinin Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün fertlerine olduğunu, onun şahsında, erinden Genel Kurmay Başkanına kadar bütün askerlerimize bir şükran olduğunun da bilinmesini isteriz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bu vatan içi çalışan, koruyan, yükselmesine katkı sağlayan kim varsa, hepsine destek olacağımızın kale gibi yanlarında duracağımıın bilinmesini isteriz. Bu münasebetle giden komutanımıza yeri görevinde başarılar dilerken, gelecek olana da şimdiden başımızın üzerinde yeri olacağınız ve Türkiyemiz için yapılacak her adımda beraber yürüyeceğimizi taahhüt ederiz" diye konuştu.