Kadrosunda ki yabancı kontenjanını Brezilyalı Alanzinho’dan yana kullanmayı tercih eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da sürpriz gelişimler yaşanıyor.

Deneyimli futbolcunun yüksek rakamlar istemesi nedeniyle geri adım atan mavi – beyazlı yönetime yeni bir teklifle gelen Alanzinho’nun menajerine yeşil ışık yakıldı.

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun alınması takdirde Alanzinho’nun kendilerine oldukça faydalı bir oyuncu olacağını ifade etmesinin ardından yönetim kurulunun da transfer konusunda kararlı olduğu belirtildi.

İNDİRİME GİTTİ

Daha önce yapılan görüşmelerde Gaziantep Büyükşehir Beldespor’dan sezon sonuna kadar 250 bin ve gelecek yıl 450 bin Euro talep eden Alanzinho’nun istediği rakamı oldukça yüksek bulun yönetim, bu futbolcudan indirime gitmesini istedi.

Dün yapılan görüşmelerde futbolcuya verebileceği rakamı sunan mavi – beyazlı ekip, Alanzinho’dan gelecek cevabın ardından masaya oturarak sözleşme imzalattıracak.

DENGELERİ BOZMAYACAKLAR

Takım içerisinde futbolcular arasında alacakları paralar konusunda çok fazla farkın olmaması yönünde çaba sarf eden PTT birinci lig temsilcimiz, yüksek rakam talebinde bulunan hiçbir oyuncu ile de masaya oturmayı düşünmüyor.

Bu nedenle Alanzinho’nun talep ettiği rakamı ilk etapta kabul etmeyen yönetim futbolcudan gelen anlaşalım talebinin ardından görüşmeleri yeniden başlattı. Brezilyalı orta saha oyuncusu ile en geç yarına kadar net bir sonuç alınması bekleniliyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU