Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ara transferde beklenilen bombayı patlattı.

Sezon başında Trabzonspor’dan Süper ligin yeni ekibi Balıkesirspor’a giden ancak orada mutlu olamayan Brezilyalı Alanzinho ile mavi – beyazlı yönetim prensipte anlaştı.

Deneyimli futbolcu ile her konuda anlaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ile de bonservisi konusunda masaya oturacak.

Hedeflerinden geri kalmalarına rağmen asla vaz geçmediklerini ve süper lig yolunda her türlü fedakârlığı yapmaya devam edeceklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “İlk yarının tamamlanmasının ardından teknik ekibin raporları doğrultusunda öncelikli olarak kadroda düşünülmeyen arkadaşlarla yollarımızı ayırdık ve zaman kaybetmeden güçlendirme çalışmalarına hız verdik. Bu doğrultuda süper lig ekiplerinden Balıkesirspor’da ilk forma giyen kalitesini ve tecrübesini çok iyi bildiğimiz Alanzinho ile anlaşma sağladık. Brezilyalı futbolcu ile 2 yıllığına sözleşmeye imza atacağız arada ki tek sorun takımı ile bonservisi konusunda anlaşmaya kaldı. Büyük bir aksilik sıkmazsa Balıkesirspor ile de anlaşarak bu oyuncuya ligin ikinci yarısında formamızı giydireceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU