Kırmızı – siyahlı kulüp yönetiminin ve Aktoprak sakinlerinin yıllardır mücadelesini verdiği stadyumun zemin çalışması ve tel örgüleri yapılırken, soyunma odası ve tribünler henüz yapılmadı.

GENÇLİKSPOR VE İL MÜDÜRLÜĞÜ İLGİLENİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan ve zemin düzenlemesinin ardından suni çim döşemesi ile birlikte tel örgüleri yapıldıktan sonra yapılan protokol gereği tesisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne aktarıldı. Genel müdürlüğe ödenek yazısını gönderen Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, tesisin biran önce tamamlanması için çaba sarf ediyor.

MAÇLARINI SAHALARINDA OYNAMAK İSTİYORLAR

Geçen sezon elde ettikleri birinci amatör kümede ki şampiyonluğun ardından Aktoprak halkının futbola ilgisinin daha da fazla arttığını kaydeden kulüp başkanı Erdal Durmuş, “Semtimizin en büyük sosyal eğlencesi Aktoprakspor oynadığımız maçlarımızda taraftarlarımız yoğun ilgi gösteriyor ama en büyük sıkıntımız bütün maçlarımızı semtimizin oldukça uzağında oynamak. Yapımına başlanılan ancak henüz tamamlanamayan futbol sahamızın biran önce yapılıp hem kendi takımımızın maçlarını oynayabileceği hem de yörede ki genç kardeşlerimizin futbol eğitimi alabileceği bir tesisi olarak faaliyete geçmesini istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU