1960 yılından bu yana 700’ü aşkın çalışanı, 1.900 acentesi, 961 Akbank şubesi, 3.600 anlaşmalı kurum aracılığı ile Türkiye’de 2.5 milyon bireysel ve kurumsal müşterisine hizmet sunan Aksigorta Gaziantep’te, bölgenin artan sigortacılık potansiyeli doğrultusunda Bölge Müdürlüğü açtı.

Bölge Müdürlüğü’nün açılışına Aksigorta Acenteler Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kolukısa, Genel Müdür Yardımcıları Ali Doğdu, Melis Aslanağı ile birlikte Aksigorta Bölge Müdürleri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Gaziantep Bölge Müdürlüğü aracılığı ile acentelerine daha yakın olmayı, hizmet uygulamalarını hızlandırmayı ve bölgedeki sigorta bilincini artırmayı hedefliyor.

İHTİYAÇ HALİNE GELDİ

Ekonomi de yaşanan değişimlerin ve bölgedeki sigorta potansiyelinin her geçen gün artmasının Gaziantep’te bir bölge müdürlüğü kuruluşunu ihtiyaç haline getirdiğini belirten Aksigorta Acenteler Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kolukısa, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise 6. büyük ili olan Gaziantep, beş organize sanayi bölgesi ve küçük sanayi siteleri ile oldukça gelişmiş ve büyümesine devam eden illerimizden biridir. Gaziantep, bu büyüme ve gelişmeye paralel olarak kaza ve yangın branşlarıyla birlikte, mühendislik, nakliyat ve sorumluluk branşlarında oldukça yüksek potansiyele sahiptir. Bunun yanı sıra, her geçen gün büyüyen ekonomisi ile göç alan bir şehir haline gelen Gaziantep’te, konut ve sağlık sigortalarında da önümüzdeki dönemde büyük gelişme olacağını öngörüyoruz.” dedi. Aksigorta Gaziantep Bölge Müdürlüğü görevini daha önce Adana Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Volkan Güzhan yürütecek. HABER MERKEZİ