CHP Gaziantep İl ve ilçe yöneticileri, İl Başkanı Nesrin Tuncel ve Milletvekili Akif Ekici öncülüğünde hafta sonu köy ziyareti gerçekleştirdiler. Heyet, Kertil civarındaki köylerin ileri gelenleri ile birlikte Hacıköprü Köyü’nde bir araya geldiler. Civar köylerin ileri gelenlerinin de katılımıyla gerçekleşen geniş toplantıda, halkın sorunlarını dinleyen heyet, yaşanan sorunları ve çözüm noktasında izlenecek yolları görüştüler.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, siyasette dürüstlüğe imza attığını belirterek şunları söyledi. “Geçtiğimiz günlerde yerel ve ulusal basında geniş yer bulan Uluslararası Şeffaflık Örgütü’nün düzenlemiş oluşturulan "Açık Koalisyon" girişiminin kampanyasına Gaziantep’ten katılan il milletvekili ben oldum, ve taahhütnameyi imzaladım. Bu taahhütname ile birlikte milletvekilliği görevim süresince yolsuzlukla mücadele etme, hesap verilebilirlik, dürüstlük, hukukun üstünlüğü ilkelerinin esas alınmasını destekleyerek söze vermiş oldum. Siyasetçi dürüst olmalı yaptığı her şeyin hesabımı verebilmelidir. Milletvekili seçilmezden önce halkımıza bir söz vermiştim, ve seçildikten sonra da halkımızın vekili olacağımı söylemiştim. Şimdi bu sözümde duruyorum ve kapılarımızı sonuna kadar halkımıza açtık. ”

HALK ELEKTRİK KESİNTİLERİ BÜYÜK SORUN

CHP Gaziantep Akif Ekici’ye ‘elektrik kesintileri’ konusunda sorunlarını dile getiren vatandaşlar, çoğu zaman günde 8-9 saat kesilen elektriklerin gerek sulama, gerekse aydınlanma konusunda kendilerini zor durumda bıraktığını söylediler.Ziyarete katılan, aralarında Prof. Dr. Haluk Savaş, Fethi Albayram gibi alanlarında uzman doktorlar, sağlık sorunu yaşayan insanlara ücretsiz sağlık taraması yaptılar.

TUNCEL: 365 GÜN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde, CHP Gaziantep İl Başkanlığı görevine seçilen ve ilk kadın il başkanı ünvanı alan İl Başkanı Nesrin Tuncel yaptığı konuşmada, Gaziantep’te CHP İl Başkanı ve yönetici arkadaşlarımla birlikte ön yargıları yıkacaklarını ve sadece seçim zamanlarında değil 365 gün halkımızın yanında olacaklarının mesajını verdi.

CHP’DEN 25 ARALIK KURTULUŞ GÜNÜNDE MEVLİD

CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel; “Atatürk ve silah arkadaşlarına, emperyalist işgalcilere karşı hiçbir yardım almadan Antep'i savunarak, düşman işgalinden kurtaran Şahinbey'e, Karayılan'a, Şehitkamil'e, 6317 şehidimizin aziz hatırasını şükranla andıklarını, Gazi şehrimizin kurtuluş gününe denk gelen Cuma akşamı Kur'an ve Mevlid-i Şerif okutacaklarını ve tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.