CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Akif Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Uğur'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine zorla götürüldüklerini iddia edenler için sosyal medyadan 'içimizdeki hainler' diye söz etmesini değerlendirdi. Akif Ekici, "Zorla toparlamamış alana getirilmeyi mahkum bırakılmış adamlar gördük kim bu hainler açıklasın. Belediye işçileri ve memurlarına hain diyorsa bunuda açıklasın" dedi.

POLİSLER YOLLARI KESİNCE VATANDAŞ İLGİ GÖSTERMEDİ

Cumartesi günü şehrimize gelerek Demokrasi Meydanında toplu açılış yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, 'bu ülkenin Başbakanı mı Cumhurbaşkanı mı?' diye soran Akif Ekici, "Bu ülke bir hukuk devletidir, kuralları vardır. Anayasaya aykırı hareket edilemez. Cumhurbaşkanı halkın cumhurbaşkını ise tüm Gazianteplilerin karşılamaya gitmesi gerekirdi. Oradaki kalabalık Ak Parti'nin kalabalığı mı, yoksa Cumhurbaşkanının kalabalığı mı? Diyelimki, ikisinin kalabalığı öyleyse Ak Parti 7 Haziran'da hüsrana uğrayacak. Çünkü kalabalık azdı, heyecan yoktu. Bu kalabalığa bakınca Ak Parti 2011 seçim sonuçlarını bir daha göremez. Yollar polisler tarafından kesildi insanlar mitinge ilgi göstermedi. Gaziantep huzur istiyor, önümüzde CHP iktidarı gözüküyor. Anketler de bunu gösteriyor" diye konuştu.

UĞUR, AÇIKLASIN

Ak Parti ilçe başkanı Halil Uğur'un sosyal medyadan paylaşımını da değerlendiren Ekici şunları söyledi:"Bizim insanlarımız baskıya, özgürlüğünün kısıtlanmasına gelemiyor. Zorla toparlamanmış alana getirilmeyi mahkum bırakılmış adamlar gördük kim bu hainler açıklasın. Belediye işçileri ve memurlarına hain diyorsa bunuda açıklasın" dedi.

SAHADA PARTİM İÇİN ÇALIŞIYORUM

Sürekli sahada olduğunu, kendisi için değil partisi için çalıştığını söyleyen Ekici, "Önce Büyükşehir Belediye başkanlığı için sokaklardaydım, halkın arasındaydım. Ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bu defa sadece Gaziantep değil, Urfa, Adıyaman, Maraş, Kilis'te bir fiil çalıştım. Ben sonuna kadar CHP'liyim, kendim için değil partim için çalışıyorum" dedi. Meral KINACILAR