Akdora Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cahit Çıkmaz Konya'da yapılacak olan 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan takımına güveniyor.

9-15 Mayıs tarihlerinde ise Konya’da yapılacak olan 21 Yaş Altı Açık Alan Hokeyi Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bu şampiyonadan da yine kupayla dönmek istiyor. Yaptığı açıklamada sporcularına olan güvenini dile getiren Kulüp Başkan Cahit Çıkmaz, yaklaşık 3 yıllık bir kulüp olmalarına rağmen sporcularının birçok başarıya imza attığını ve sporcularına sonuna kadar güvendiğini söyledi.

Önlerinde bir şampiyona olduğunu ve tüm dikkatlerini bu şampiyonaya hazırlanmak için topladıklarını ifade eden Çıkmaz, "Gelen şampiyonluklarla Gazi şehrimizi, bizleri destekleyen insanları ve yönetimimizi gururlandıran sporcularımız ve teknik heyetimiz inanıyorum ki, Konya’daki şampiyonada da aynı özveriyi göstererek yine şampiyon olacaktır. Bundan sonrada Gaziantep'imizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir. Bu başarılarında gayretli çalışmalarıyla genç sporcularımızın önünü açabilmek adına özverilerde bulunan değerli hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.