AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine bu yıl da ilgi fazla oldu, zaman zaman izdiham yaşandı. Saatlerce süren bayramlaşma törenine binlerce vatandaş katıldı.

UMUT AK PARTİ'DE

Bayramlaşma töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti’nin güçlü, onurlu ve şerefli bir aile olduğunu belirterek, "Alana ilk girdiğimizdeki 3 Kasım coşku aynen devam ediyor. Biz; güçlü, onurlu ve şerefli bir aileyiz. Umudun AK Parti’de olduğu ve 10 Ağustos’ta hamdolsun inşallah yine Sayın Başbakanımızı Gaziantep’ten güçlü bir destekle cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

MÜSLÜMAN DÜNYASI BİRLEŞECEK

Ortadoğu’daki sıkıntılara da değinen Başkan Şahin, "Türkiye çok sağlam duruyor. Bütün dünyanın vicdanı oluyor. İnsanlığın sesi oluyor. Değerler siyaseti, vicdan siyaseti yapıyor ve dünyada bunun karşısında birçok ülkede Türkiye gibi düşünen halkların artık ayaklandığını; bu savaşa, gözyaşına, zulme ‘dur’ dediğini görüyoruz. İnşallah halklar birleşecek, Müslüman dünyası birleşecek ve zalim istediği, başarıyı elde edemeyecek" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise Müslüman aleminin kan içerisinde olmasının kendilerini üzdüğünü belirterek, "İnşallah onlar da bir gün bizim gibi bayramı huzur ve mutluluk içinde yaşarlar" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Uzer, "Öncelikle Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız, 7 Ağustos’ta Gaziantep’e gelecek. Muhteşem bir miting yapacağız. İnşallah 10 Ağustos’ta Sayın Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı makamına oturttuktan sonra bizim çalışmalarımız yine devam edecek. Bizim meselemiz bu ülkede yaşayan garibanların, fakir insanların, darda insanların rahatlaması. Buna coğrafyamızda yaşayan, sıkıntılar içerisinde yaşayan insanlar da dahil. Elbette ki cumhurbaşkanlığı seçimi hem Türkiye’miz hem de bölgemiz için çok önemli. Sayın Başbakanımız, cumhurbaşkanı olduktan sonra inşallah bu bölgedeki ağırlığını Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olarak, halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı olarak daha ağırlıklı bir şekilde hissettirecek" diye konuştu. İHA