AK Parti Gaziantep'te belediye başkanlıklarına aday gösterilen isimler düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ile ilçe başkan adayları ve partililer katıldı.

Toplantıda adayları tanıtan ve partililerden destek isteyen İl Başkanı Ahmet Uzer, "Zor bir dönemden geçiyoruz ve çok önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçim gelecek 50 yıla damgasını vuracak önemli bir seçim, Gaziantep'te tüm belediye başkanlıklarını kazanmayı hedefliyoruz. Bunun için de birlik ve beraberlik içinde kapı kapı dolaşıp, çalışarak seçimleri kazanacağız" dedi.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin de seçimleri kazanmak için birlikte çalışacaklarını ifade ederek, "Sizler arkamızda durdunuz, teşkilatın her noktasında çalıştım. Bir faninin görebileceği bütün makamları görerek buraya geldim. Bizim inancımıza göre en büyük makam gönüllere girebilmektir. Biz makamları halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyoruz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından adayların tek tek partililere tanıtımı yapıldı.