Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. Önümüzdeki günlerde ilçe yönetimi yeniden şekillenecek.

Yerel seçim dönemini başarıyla geçiren Hakan Kurt'un yeniden ilçe başkanlığına getirileceği ve ilçe yönetimini 30 asil ve 30 yedek üyeden oluşturarak seçim kuruluna sunacağı iddia edildi.

OSMAN TOPRAK İSTİFA ETMİŞTİ

Osman Toprak'ın meclis üyeliği için ilçe başkanlığından istifa etmesiyle ilçe başkanlığına vekaleten Hakan Kurt getirildi. Osman Toprak'ın ardından meclis üyeliği için çok sayıda yönetim kurulu üyesi de istifa etti. İstifa edenlerin yerine ise yedeklerden üye seçildi. İlçe yönetimin istifalar nedeniyle eksilmesi nedeniyle yeni oluşum için ilçe başkanlığını vekaleten sürdüren Hakan Kurt ve yönetiminin istifası şart oldu. İki gün önce Kurt ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

KARARI GENEL MERKEZ VERECEK

Ak Parti Şahinbey için gözler genel merkezde. Genel Merkez ilçe başkanlığına bir isim atayacak. Bu ismin büyük ihtimalle başarılı bir seçim dönemi geçiren Hakan Kurt olacağı iddia edilirken, Kurt'a bu görevin verilmesiyle yeni yönetim şekillenecek. Şahinbey ilçe yönetimi 30 asil, 30 yedek üyeden oluşacak. Meral KINACILAR