AK Parti Gaziantep’in Şahinbey İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede tek liste halinde gidilen seçimde, Şükran Yılmaz Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Şahinbey Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’ne yoğun bir katılım vardı. Kongreye, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Derya Bakbak, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, AK Parti İl Eski Başkanı Ahmet Üzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ve çok sayıda partili katıldı.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Kongre baştan sona şölen havasında geçerken, ilk olarak bir konuşma yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, “Bizler Ankara’da milletvekillerimizle birlikte hep beraber elimizden geldiği kadarıyla teşkilatımızla Fatma Şahin Bakanımızla, Mehmet Tahmazoğlu başkanımızla, Rıdvan Fadıloğlu Başkanımızla ve diğer ilçe başkanlarımızla ekip halinde ve aynı zamanda kadın kolları gençlik kolları başkanlarımızla hep birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz ”dedi.

‘YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇALIŞTIK’

Mazıcıoğlu’nun ardından kürsüye alkışlarla gelen Gaziantep il kadın kolları Başkanı Filiz Üzücü ise, “Biliyoruz ki biz bu partide hiçbir zaman mevki, makam ve koltuk sevdasıyla çalışmadık. Biz burada bize verilen görevi layığıyla yapıp zamanı geldiğinde bizden sonraki devralan arkadaşa da yüzümüzün akıyla daha güzel bir noktaya getirerek devretme çabasıyla çalıştık “dedi.

‘KADINA VERİLEN DEĞER ÇOK ÖNEMLİDİR’

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,” Ak Partide her kademede kadınlara verilen değer, yer önem çok önemlidir.

Şu anda bizim birçok meclis üyemiz belediye meclislerinde de başarılı bir şekilde görevlerini sürdürüyorlar “dedi

‘BUNUNLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR’

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise, “Kongrelerimiz her zaman bir düğün ve şölen havasında geçmektedir. Bu yalnızca bizim partimize kısmet olmaktadır. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Bu kongreye emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti’de kadınlarımızın yeri gerçekten ayrıdır. Şimdiye kadarki hükümetlerde en yüksek kadın temsil oranı AK Parti zamanında gerçekleşmiştir. Türkiye Haziran ayında bir seçime hazırlanıyor. Burada sizin emeğiniz çok fazla olacaktır. 2023 Türkiye’si için ev ev, hane hane gezeceksiniz” diye konuştu.

YENİ BAŞKAN HEDEF BELİRLEDİ

Tek liste halinde gidilen kongrede Şahinbey İlçe Ak Parti Kadın Kolları Başkanı seçilen Şükran Yılmaz, “Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı. Bizim ustamız belli, bizim hedefimiz belli. Bizler halka hizmetkar olmayı ustamızdan öğrendik. Ne aldanan olacağız, nede aldatan. Durmak yok yola devam. 7 Haziran seçimlerinde kollarımızı sıvayıp gecemizi gündüzümüze katıp iyi çalışmalıyız.

İŞTE ŞAHİNBEY KADINLARIN ASİL ÜYE LİSTESİ

Şükran Yılmaz, Asiye Demirkesen, Ayşe İkiahırlı, Ayşe Kaçan, Ayşegül Daldal, Bedriye Ateşçi, Bedriye Polat, Canan Özkılınç, Dilek Özdemir, Elif Gündoğdu, Elif Kurt, Emine Ayaz, Fatoş Karakuş, Firdevs Polat, Gülendam Köse, Hatice Eroğlu, Leyla Erbay M. Derya Sayar, Mekke Ayberk, Merve Koyuncu, Nurten Taş, Nülifer Karabay, Semra Yılmaz, Sevgi Karuserci, Sibel Salar, Sibel Annaç, Süreyya Uzanır, Zehra Kaplan , Zemine Durak , Zülbüye Tandoğaç. HALUK ŞAHİN