Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Korkmaz, Nizip, İslahiye,Araban gibi Şahinbey ve Şehitkamil'de de mevcut başkanların yaşları dolduğu için yeniden aday gösterilmediklerini söyledi.

ŞEHİTKAMİL ADAYI BOZATLI

Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları kongresi 10 Şubat'ta yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Ergan'ın yaştan dolayı aday olmadığı kongreye, Gaziantep il gençlik kolları üniversiteler birim başkanı Mesut Bozatlı başkanlığında tek liste ile gidilecek.

ŞAHİNBEY'DE KAPLAN

Şahinbey ilçe gençlik kollarının kongresi ise 11 Şubat'ta yapılacak. Yavuz Çağlayan'ın yaştan dolayı aday olmayacağı kongreye, il gençlik kolları teşkilat başkanı Mustafa Kaplan tek liste ile gidecek.

7 İLÇE SEÇİMİNİ YAPTI

Öte yandan Ak Parti'de 7 ilçede ilçe gençlik kolları genel kurulları tamamlandı. Ak Parti Yavuzeli ilçe gençlik kolları başkanlığına yeniden Gökhan Özdemir seçilirken, Oğuzeli'nde ilçe gençlik kolları başkanlığına Ferhat Çapan, Araban'da Yunus Emre Bal, Nurdağı'nda Emre Yiğit, Karkamış'ta Mustafa Küçükaslan, İslahiye'de Ahmet Erhan Şengül, Nizip'te Hüseyin Ataoğlu, Araban'da ise Yunus Emre Bal seçildi. Bu ilçelerden İslahiye,Nizip ve Araban'da eski başkanlar 30 yaşını doldurdukları gerekçesiyle aday gösterilmedi.

2019 YARIN KADAR YAKIN

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Korkmaz, 2023-2050 vizyonuna göre teşkilatların yeniden dizayn edildiğini belirterek, yarın seçim varmış gibi çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Korkmaz, "2019, yarın kadar yakın. Sandık kurulu üyelerimize kadar tüm mahalle teşkilatlarımız kuruluyor. Bizde durmak yok" diye konuştu. Meral KINACILAR