Gaziantep’te 6 gün önce kaçırılan işadamının yeğeni bulundu.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkan Yardımcısı ve Akınal Bella Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal’ın yeğeni Metin Kayadelen (26), Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Sinan köyünde bulundu. Yeni yıl öncesinde gelen haberle aile büyük bir sevinç yaşarken, kaçırılan Kayadelen'in motosikletle götürüldüğü Sinan köyü ile Çaybaşı köyü arasında dağlık araziye bırakıldığı belirtildi. 2 kilometre boyunca yürüyerek, Sinan köyü bakkalına ulaşan Kayadelen, telefonla aradığı babası Şahin Kayadelen'e yerini söyleyerek, yardım edilmesini istedi. Kayadelen'in ailesinin haber verdikleri polis ekipleri söylenen köye hareket etti. Metin Kayadelen, ailesi ve polis ekipleri tarafından sağ olarak alınarak evine götürüldü.
Kayadelen'in yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alındı. Metin Kayadelen'in anne ve babası, yeni yıla saatler kala gelen haber ile sevinç çığlıkları atarken, çocuklarına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Polis, Kayadelen'i kaçıran kişi ya da kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı. Kayadelen'in kaçırılma sebebi ve şüphelilerin kimliklerinin henüz belirlenemediği öğrenildi.