Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte evlerinde ziyaret ettikleri ailelerin sorunlarını dinledi. Desteğe ihtiyacı olan ailelere her türlü desteği vereceklerini ifade eden Milletvekili Koçer, her zaman ailelerin yanında olduklarını söyledi.

KOÇER ÇOCUKLAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çıksorut Bölgesi Yeni Mahallede ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yardıma muhtaç ailelerin evlerine misafir oldu. Her türlü desteği vereceklerini ifade eden Milletvekili Koçer, her zaman ailelerin yanında olduklarını söyledi. Ziyaret ettiği evlerde çocuklar ile yakından ilgilenen Milletvekili Koçer, çocuklara çeşitli hediyeler sundu.

BU TÜR ZİYARETLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonunda açıklamalarda bulunan Milletvekili Koçer, “Ramazan ayı dolayısıyla fırsat buldukça yaptığımız gezilerden bir tanesini de bugün Şehitkamil bölgemizde gerçekleştiriyoruz. İftar öncesi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Şuan Cemil beyin evine konuk olduk. Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ailelerimizin istek ve sıkıntılarını dinledik. Yardımcı olabileceğimiz konularda da elimizden geleni yapacağız. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesinde vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini ile şikayetlerini, çıkarmış olduğumuz yasaların sahadaki sonuçlarını görme imkanımız oldu. Bunlar çok faydalı oluyor bizim için" dedi.

YANINDAYIZ

Kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, teşekkürlerini ileten aileler ise, devletin her zaman yanında olduklarını söylediler. HABER MERKEZİ