Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını gizlilik içerisinde yürüten Gaziantepspor, taraftarlara savaşan bir takım izlettirmeye hazırlanıyor.

Geçen sezon ki takımdan farklı bir ekiple yola çıkmaya hazırlanan yönetim, sahada mücadele gücü yüksek ve ruhunu sahaya yansıtan oyunculara imza attırmaya hazırlanıyor.

AİLE OLACAĞIZ

Gaziantepspor yönetiminde yer alan ancak isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetim kurulu üyesi

Çalışmaları büyük bir titizlikle yürüttüklerini Gaziantepspor’a yakışan oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi. Yaptığı açıklamada şunlara değindi;

“Yeni sezonda uzun bir yolculuğa çıkacağız, bu yolda birliktelik çok önemli. Burada bir ekip olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Aile ortamına uymayan ve zayıf olan bizimle olmayacak. Herkes buna göre hareket edecek” dedi.

BİZE GÜVENSİNLER

Hayalindeki savaşan Gaziantepspor’u ortaya çıkarmak için istekli ve arzulu bir görüntü sergileyen teknik ekip ve futbolcuların kadrolarında olacağını aktaran yönetici, “Gelecek olan teknik direktörümüz çalışma programını da buna göre ayarlayacak. Yeni sezon hazırlıklarını 2 etap halinde planlanacak. Birincisini kendi tesislerimizde ikincisini ise geçen sene olduğu gibi Avusturya’da yapacağız. Taraftarlarımız bize inansınlar, güvensinler ve desteklerini esirgemesinler. Biz Gaziantep şehrine yakışan takımı bu sezon taraftarlara izlettireceğiz” diye konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ