Gaziantep Büyükşehir Belediyespor iç transferde ilk imzasını atan Ahmet Devret, takımda kalmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Kulüp Tesisleri'nde başkan Abdulkadir Gözegir ile bir araya gelen ve 3 yıllık sözleşmeye imza atan Ahmet Devret, gönlünün arzuladığı yerde kaldığını belirtti.

VEFA BORCUM VAR

Geçen sezon sakatlığından dolayı fazla forma giyme şansı bulamadığını aktaran Devret, “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘a vefa borcum var, en kötü dönemimde bana her zaman kol kanat geren bu camiaya elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Yeni sezonda yeni bir teknik ekip ve yönetimle özlediğimiz şampiyonluğa hep birlikte ulaşmak istiyoruz. Bana hayatımda büyük değerler katan bu takımda yeniden mücadele edecek olmamdan dolayı mutluyum” dedi.

SAĞLAM’ TEŞEKKÜR ETTİ

Daha önce Konyaspor’da hocalığını yapan teknik direktör Nurullah Sağlam’ın kendisini aradığını aktaran Devret, “Takımda kalmamı istediğinde hiçbir şekilde tereddüt etmeden atladım geldim. Çünkü bu takımı özümsediğim gibi çok değer verdiğim ve saygı duyduğun Nurullah hocam ile birlikte çalışmak benim için gurur verici. Benim bu takımda devam etmemi sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.