Bu maç kadınların maçı.. Bu maç Gaziantep'te Kamil Ocak stadına tribün boşlukları dahil en az 20 bin kadınlı çocuklu genç kızlı herkesin geleceği bir maç..Yani neresinden bakarsanız bakın 10 bin seçmenle eşdeğer..

Ve böylesine kadınlı, böylesine kadınla dopdolu bir müsabakada, kadın adayımız, kadın bakanımız, kadın milletvekilimiz yok.. Niye yok, niye böylesine önemli bir müsabakada hemcinsleriyle birlikte olmuyor, onlarla aynı coşkuyu yaşamıyor, cevabı yok..

Aslında var cevabı.. Çünkü İbrahim Kızıl'a öfkeli.. Liderliğini yaptğı yeni oluşumda İbrahim Kızıl'ın Gaziantepspor'u kendi desteklediği isimlere bırakmaması.. Onun için de Gaziantepspor maçlarına gitmiyor.. Bir nevi tepki.. Hatta buna protesto da diyebilirsiniz..

Peki doğru mu ?

Bana sorarsanız tamamen yanlış.. Kendisini bilmem ama etrafına çöreklenen etrafına göre doğru..

Oysa sağlıklı düşünen çevresinde bir kişi çıkıpta 'Fatma hanım Gaziantepspor kentin takımı. Biz İbrahim Kızıl'a öfke duyabiliriz. Ama bir kişiye öfkelenerek şehrin takımını boşveremeyiz. Kulüp bizim kulübümüz, hele bu maç sadece kadınların maçı, siz de kadınsınız, mutlaka Kamil Ocak'ta olmalısınız. İbrahim Kızıl'a tavrınızı sürdürüyorsanız sürdürün ama bu maça mutlaka gitmelisiniz. Fenerbahçe maçına gidebilir, varlığınızı orada hissettirir, tribünlere selam gönderir, kadınların sempatisini kazanabiliriz. Hatta televizyonların yayına çıkabilir önemli mesajlar verebilir, sporun kardeşlik dostluk fair play çerçevesinde yapılması gerektiğini bir kadın olarak antalabilirsiniz' demedi..

Demedi derken, elbette çevresinde bunları düşünebilecek, söyleyecek kişiler varmıdır, o da ayrı bir tartışma konusu.. Çünkü onlar farklı hesap peşinde..

Ve üzülerek söylemeliyim ki, Sayın Fatma Şahin seçim öncesi büyük bir fırsatı kaçırmakla kalmadı, toplumsal konularda hissi düşünmemek gerektiğini kavrayamadı.. Onun içindir ki, Kamil Ocak tribünlerinde olmadı.. Hemde kadınların maçında.. Hemde bir kadın olarak..

Gelelim son sözüme… Sahadaki mücadele mi ? Boşverin onu.. Gaziantepspor zaten peşinen mağlup edildi.. Kafalarda çoktan bitirildi..