ROYAL HALI – LİV HOSPİTAL GALATASARAY

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ
HAKEMLER: ERŞAN KARTAL – KAAN BÜYÜKÇİL – MEHMET ŞAHİN
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV 3

Türkiye Basketbol 1.Liginde son haftalara girildi. İlk 8 takım arasına girmek adına inanılmaz bir mücadele yaşanıyor.

Ligde aldığı seri galibiyetlerle Play Off potasının içinde yer alan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün kendi evinde Liv Hospital Galatasaray’ı konuk ediyor.

Geçen hafta deplasmanda güçlü rakibi Pınar Karşıyaka’yı dize getiren Potanın ağaları bu akşamda Galatasaray karşısında galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor.

TELAFİSİ YOK

Ligde fırtınalar estiren Royal Halı Gaziantep, 8 takım arasına girme adına oldukça iddialı. Eflatun sarılı ekip, Trabzon Medical Park, Tofaş ve Pınar Karşıyaka maçlarının ardından bu akşamda taraftarının desteğini arkasına alarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

GALİBİYET SÖZÜ

Şahinbey Karataş Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Lig TV 3’ten canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Erşan Kartal, Kaan Büyükçil ve Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek. Play-Offlara kalması adına bugünkü Liv Hospital Galatasaray maçı Royal Halı Gaziantep için büyük önem taşıyor. Müsabakanın kaybedilmesi halinde işler iyice zora girecek. Maçın öneminin bilincinde olan Potanın Ağaları galibiyet sözü verdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU