ROYAL HALI GAZİANTEP – TOFAŞ

TARİH: 14 MART CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

SALON: KARATAŞ

HAKEMLER: MURAT BİRİCİK – ZİYA ÖZORHON – OZAN ÇAKAR

YAYIN: YOK

Türkiye Basketbol Erkekler 1. liginin 22. hafta karşılaşmasında Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün kendi evinde Tofaş ile karşı karşıya geliyor. Geçen hafta deplasmanda Karadeniz temsilcisi Medical Park Tranzonspor’u mağlup eden potanın Ağaları, kendi evinde galibiyeti seriye çevirmeyi amaçlıyor. Hafta içinde koç Jurij Zdovc nezaretinde çalışmalarını sürdüren eflatun – sarılı temsilcimiz, Play Off mücadelesinde bu haftayı da galibiyetle kapatmak istiyor.

PLAY OFF’U İSTRİYORUZ

Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını söyleyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının koçu Jurij Zdovc, “Tofaş takımı ligde ki sıralamaya bakıldığında küme düşme hattında yer alıyor. Bu tür rakiplerle mücadele etmek gerçekten çok zor, çünkü kaybedecekleri bir şeyleri yok. Salonda sürekli kazanmak adına saldırmak isteyecekler. Bizde bir an önce Play Off hedefinin içinde yer almak istiyoruz. Bu anlamda Tofaş maçı kolay geçmeyecek, bu zorlu mücadeleye oyuncularımız hazır. Taraftarlarımızda tribünde ki yerlerini alarak bizlere destek veririlerse bu haftayı da galibiyetle kapatırız” açıklamasını yaptı.

DESTEK ZAMANI

Erkekler Basketbol 1. liginde bu sezon kesinlikle Play Off grubuna kalmak isteyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı en büyük desteğini taraftarlarından alıyor.Birinci lige çıktığı günden bu yana taraftarlarının her zaman destek verdiği Eflatun – sarıl dev adamlar bugün de salonda onları görmek istiyor. Potanın ağaları maçtan buğum taraftarlara basketbol şöleni izlettirmek istediklerini ve Play off yolunda Tofaş engelini aşarak galibiyet sevincini tribünlerle birlikte yaşamak istediklerini söylediler. MUHARREM TÜRKOĞLU