Arazi anlaşmalığı nedeniyle çıkan kavgada abisini korumak isteyen Mustafa Yılmaz canından oldu, Abi Uzeyfe Yılmaz ise ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren eski uzman çavuş Zekeriya Özçetin ise, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Şahinbey İlçesi'ne bağlı Yaylacık Mahallesi'nde meydana geldi. Uzeyfe Yılmaz ile akrabası Zekeriya Özçetin arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma Uzeyfe Yılmaz'ın ağabeyi Mustafa Yılmaz'ın da katılımıyla kavgaya dönüştü.

ATEŞ AÇTI

Kavga sırasında öfkelenen ve uzman çavuşluktan sözleşmesi bittiği öğrenilen Zekeriya Özçetin, tabancasıyla Mustafa ve Uzeyfe Yılmaz kardeşlere ateş açıp kaçtı. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yılmaz kardeşler, yakınlarının yardımıyla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

AİLE YASTA

Acil serviste tedaviye alınan kardeşlerden Mustafa Yılmaz doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Uzeyfe Yılmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, ölümüyle yakınlarını yasa boğan 3 çocuk babası Mustafa Yılmaz'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaçan Zekeriya Özçetin ise, jandarmatarafından kısa sürede yakalandı. Karakolda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Özçetin, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İHA