Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, terör örgütü IŞİD saldırısıyla şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin yeni doğum yapan eşi Seher Nane’yi ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu, şehidin eşini isteği üzerine bebeğe şehit babası Mehmet Yalçın’ın ismini koydu.

Doktorlardan, bebeğin ve annesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Tahmazoğlu, şehit eşi ve yakınlarıyla sohbet ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Şehit eşi Seher Nane, Başkan Tahmazoğlu’ndan dünyaya gözlerini yeni açan oğlunun ismini koymasını rica etti. Şehit eşini kırmayan Başkan Tahmazoğlu, küçük bebeği kucağına alarak kulağına önce ezan okudu. Ezan sonrasında ise bebeğe şehit babasının ismi olan Mehmet Yalçın ismini koydu. Tahmazoğlu, bebeğin kulağına ismini söylerken, şehidin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

TAHMAZOĞLU: “ŞEHİDİMİZİN İSMİ ÇOCUĞUNDA YAŞAYACAK”

Şehit eşinin odasından ayrılan Başkan Tahmazoğlu, hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Her zaman Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin ailesinin yanında olacaklarını söyleyen Başkan Tahmazoğlu “Rabbim vatana, memlekete bağışlasın, inşallah hayırlı uzun ömürlü bir evlat olur. Şehidimizin eşi çocuğuna ismini koymamızı rica etti. Biz de çocuğun ismini koyduk. Zaten kendileri de daha önceden karar vermişler, şehidimizin ismi bundan sonra çocuğunda yaşayacak. Çocuğumuzun ismi Mehmet Yalçın Nane oldu. Bundan sonra da yine şehidimizin ailesinin yanında olmaya devam edeceğiz" HABER MERKEZİ