Ak Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından Serpil Kavrak ve Menderes Karaduman yaklaşan 7 haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ettiriyor.

AK Parti millletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Zeytinli, Yağdöver, Karaçomak, bostancık, Almalı, Kerer, Yenşköy, Bozca mahallelerini ziyaret etti.

Yağdöver mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Gaziantep milletvekili adayları Serpil Kavrak ve Menderes Karaduman vatandaşların istek ve arzularını dinledikten sonra sacta ekmek pişirdiler ve daha sonra vatandaşlara dağıttılar. Kavrak, “Biz Anadolu insanı bir elimizle beşik sallarız bir elimizle de dünyayı sallarız, gözlememizi de yaparız siyasetimizi de yaparız. Gaziantep halkı ile kucaklaşıyoruz, köydeki vatandaşlarımızla seçmenimizle kucaklaşıyoruz” dedi.

Gaziantep Miletvekili adaylarından Menderes Karaduman ise; köylerimize köy demek aslında çok doğru değil Allah’a şükür tüm problemleri bitmiştir. Biliyorsunuz 7 Haziran seçimleri dolayısıyla seçim gezilerindeyiz. Bu seçim gezilerinde köylülerimizin bize gösterdiği destek ve teveccüh bizi çok mutlu ediyor. İnşallah 7 Haziran’DA anlımız ak başımız dik şekilde sandıklar patlayarak köylerimizden çıkacağımıza inanıyorum “ dedi. BÜLTEN