ADANASPOR – GAZİANTEPSPOR

STAT: 5 OCAK FATİH TERİM

TARİH: 25 KASIM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 13.00

HAKEM: BÜLENT BİRİNCİOĞLU – SEZGİN ÇINAR – VURAL GÜL

YAYIN: BEIN MAX 1

Bu sezon mücadele ettiği birinci ligde oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren kırmızı – siyahlı temsilcimiz, artık şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Ligin son sırasından kurtulmak isteyen Gaziantepsporlu futbolcular, zorlu Adana virajından üç puanla dönmek istiyor.

Trabzon A klasman hakemlerinden Bülent Birincioğlu’nun buğu Adana 5 Ocak Stadyumunda saat 13.00’de çalacağı düdükle başlayacak mücadeleyi Beın Max 1 naklen yayınlayacak. Üç puana ihtiyacı olan Siyah-Kırmızılı takım Adanaspor karşısında üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

GÜLMEK İSTİYORLAR

Bu sezon Gazişehir Gaziantep galibiyetinin dışında hiç yüzü gülmeyen Gaziantepsporlu futbolcular, artık kötü gidişe son vermek istiyor.

Sahada ki mücadeleleri taktir edilmesine rağmen bir türlü istedikleri galibiyeti elde edemeyen kırmızı – siyahlı oyuncular, zorlu Adana deplasmanında her kesi şaşkına çevirmek istiyorlar. Rakiplerinin çok güçlü ve iyi oyunculardan kurulu olduğunu bildiklerini belirten futbolcular, Adanaspor’un Play Off potasının içinde yer almak istediğini ancak kendilerinin de bulundukları konumdan bir an önce uzaklaşmak zorunda olduklarını ve bugün oynanacak maçta varlarını yoklarını ortaya koyarak galibiyet için savaş vereceklerini söylediler.

KAYBEDECEK BİR ŞEY KALMADI

Gaziantepspor teknik direktör Faik Demir, artık takım olarak kaybedecek hiç bir şeylerinin kalmadığını ve kazanmak adına her maçta en iyi eforu sarf edeceklerini söyledi.

Bugün deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor’un hedefinde yeniden süper lig olduğunu açıklayan Demir, “Güçlü bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Futbolcularımın her şeye rağmen pes etmemeleri ve her maça kazanma umuduyla hazırlanmaları bizleri memnun ediyor. Şeytanın bacağını er yâda geç kıracağız ama biz bugün itibarıyla bunu gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

ADANA CEPHESİ

Gaziantepspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Adanaspor teknik direktörü Kemal Kılıç “Hafta içerisinde oynadığımız U-21 maçının ardından hazırlıklarımızı sürdürdük. Çok verimli bir hafta geçirdik. Takım olarak Gaziantepspor maçına hazırız diyebilirim. Galibiyet için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Geçen haftayı beraberlikle kapattık. Bu yüzden evimizde alacağımız üç puan bizim için çok önemli. Zirve yarışından kopmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU