Geride kalan 11’haftanın ardından komşusu Adana Demirspor ile aynı puana sahip olan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin rakibinin gerisinde kalması dikkat çekiyor.

GERİDEYİZ

Gazişehir Gaziantep’in bugün deplasmanda konuk olacağı Adana Demirspor karşısında bu zamana kadar oynadığı 14 maçta rakibine karşı geride kalması dikkat çekiyor.

Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, adana Demirspor karşısında şimdi ye kadar oynadığı mücadelelerin 5’inden galibiyet, 6’sından yenilgi ve üçünden de beraberlikle ayrıldı.

Adana Demirspor ağlarına geride kalan maçlarda 19 defa havalandıran temsilcimiz, ne yazık ki kendi kalesinde 24 gole maruz kaldı.

ADANA’DA DEMİR ÜSTÜN

TFF birinci lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda Adana Demirspor ile bu zamana kadar 7 maç oynadı.

Deplasmanda da Adana temsilcisinin temsilcimiz karşısında üstün olduğu görülüyor. Gazişehir Gaziantep şimdiye kadar deplasmanda Adana Demirspor ile oynadığı maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve üçte yenilgisi bulunuyor. Attığı 11 gole karşılık ise kalesinde 18 gol gören temsilcimiz, rakibinin gerisinde kaldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU