Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, yeni sezon ile ilgili net ve açık konuştu.

Yeni teknik ekip ve yapılan transferlerle ligin en iyi ekibini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Açıkgöz, futbol severlerin takıma sahip çıkacaklarını ifade etti.

ARKASI GELECEK

Önümüzde ki sezon PTT 1. Liginin en çok konuşulan takımı olacaklarını iddia eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “Yapılan transferler yerinde takviyelerdir. Teknik ekibimizin ve transfer komitesinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Oldukça iyi takviyeler yaptık ama bunların ardı arkası mutlaka gelecek. Yaptığımız transferlerle Gaziantepli futbol severler şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğumuzu anlayacaklar ve inanıyorum ki destek vereceklerdir” dedi.

KANAYAN YARAYI GİDERECEĞİZ

Güçlü ve işi bilen bir yönetim oluşturduklarını aktaran Açıkgöz, “Yeni yönetim kentin özlemini dindirecek ve beklentilerini karşılayabilen bir kulüp olma hedefiyle göreve geldi. Şehrimizde spor her zaman çok önemli bir yere sahiptir. Her nedense bugüne kadar halkla kulüpler güç birliği yapamadı. Yönetim olarak bu kanayan yarayı gidermek için varız” dedi.

İDDİAMIZI GÖSTERİYOR

Transferleri ve kulübün çalışmalarını gören halkın takımına sahip çıkmaya başladığını belirten Açıkgöz, “ Sadece kentten değil tüm Türkiye'den övgüler almaya başladık. Biz yola şampiyonluk parolasıyla çıktık. Zaten takımı emanet ettiğimiz hocadan gerçekleştirdiğimiz her adımımız yeni sezonda ne kadar iddialı bir kulüp olacağımızı gösteriyor. Sezonun ilk haftalardan itibaren göreceksiniz ki bu takım ligin en çok konuşulan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olacak. İç ve dış transfer çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU