Ligde son oynadıkları 1461 Trabzonspor’u yenerek PTT 1. Lig'de Play Off umutlarını arttıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da futbol şube sorumlusu İbrahim Açıkgöz, çıkışın devam etmesini istiyor.

Sahada canla başla mücadele eden ve galibiyet adına her maçta hırslı bir şekilde mücadele eden futbolcuları kutlayan Açıkgöz, bu hafta deplasmanda oynanacak Şanlıurfaspor maçından oldukça umutlu.

Ligde ki her maçın birbirinden zorlu geçtiğinin altını çizen Açıkgöz, kalan maçlardan en az kayıpla geçip mutlaka Play Off hedefinin içinde olmak istediklerini aktardı.

ÖNEMLİ BİR MAÇ

Bu hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor’un ligin en çetin takımları arasında yer aldığını belirten Açıkgöz, “İyi bir çıkış yakaladık, puan serimizi devam ettirmeliyiz. Bu nedenle bizim için çok önemli bir maç olacak. Ligde her maç zor ancak tek düşüncemiz galibiyet. Deplasmanda da olsa kazanmak istiyoruz. Güzel bir maç olacak” dedi.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Yönetim kurulu olarak gereken tüm fedakârlığı yaptıklarını ve taraftarlardan da destek beklediklerini ifade eden Açıkgöz, “Taraftarlara seslenmek istiyorum. Kendi evimizde oynayacağımız bütün maçlarda stadı dolduralım. Bizim en büyük destekçimiz taraftarlarımız ve hedef koyduğumuz bu yolda başarıyı onlarla yakalayacağımıza inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU