"Mardin’de zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın Esenyurt'taki evine acı haber ulaştı."

Mardin’de zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın Esenyurt'taki evine acı haber ulaştı.

Nusaybin'de terör örgütü PKK'lıların yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan evine ateş düştü. Şehadet haberini askeri personel getirdi. Haberi alan yakınları ve mahalleli şehidin evine akın etti. Sokağa Türk bayrağı asılırken, kapı önünde tedbir amaçlı ambulans bekletildi.

İKİ HAFTA ÖNCE İZİNE GELMİŞ

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Alıcı'nın Şubat ayında Hatice adında bir bebeğinin olduğu ve yaklaşık iki hafta önce bebeğini görmek için izine geldiği öğrenildi. Şehit Gökhan Alıcı'nın eşi Efsane Alıcı aldığı şehadet haberi ile gözyaşlarına boğuldu.

GAZİANTEP'TE DEFNEDİLECEK

Evin önünde taziyeleri kabul eden şehidin amcası Amca Şehmus Alıcı; 'Söyleyecek bir şey yok. Vatanımız için canımız feda. Ölen çocuk Kürt. Kürt olduklarını iddia eden insanlar tarafından öldürülüyor. En çok zorumuza giden bu. Gökhan yaklaşık dört yıldır asker. Genç çocuktu. Askere gitti terhis oldu. Amca ben asker olacağım dedi, oldu. 2 aylık çocuğu var. Ailesi burada. Gaziantep'e gidip defnedeceğiz' şeklinde konuştu.

Şehidin ailesinin bu sabah 06.00'da Gaziantep'e gideceği, cenazenin ise ikindi namazına müteakip İslahiye ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde defnedileceği öğrenildi.