Babil kent merkezi Hille'deki İmam Sadık Eğitim Hastanesi'nin açılışına Irak Sağlık Bakanı Adile Humud ile birlikte çok sayıda önemli isim de katıldı.

IRAKLI BAKAN'DAN TEŞEKKÜR

Humud, hastanede düzenlediği basın toplantısında, "Söz konusu hastane, Irak'ta son 30 yıl içerisinde hizmet verecek en büyük hastanedir. Ortadoğu'nun en önemli hastanelerinden biri olan 600 yataklı bu tesisimiz, ilk defa tüm alanlardaki en gelişmiş tıbbi cihazlara sahip olma özelliğini de taşıyor." dedi.
"Ülkemize böyle donanımlı ve büyük bir hastaneyi kazandıran Universal Acarsan'a çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim." diyen Bakan Humud, söz konusu hastanenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

SELİM ACAR:"ULUSLARARASI 4 BÜYÜK TESİSİMİZ DAHA BİTİYOR"

Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar, "Açılışını yaptığımız hastanenin işletmesi başlıyor. Meysan, Kerbela, Nasıriyye ve Basra'da büyük çaplı eğitim hastanelerimizin inşasında son aşamaya gelindi. Bu hastanelerin inşasının yüzde 90'ı tamamlandı. Irak'taki mali duruma rağmen şirketimizin güçlü ekonomisi sayesinde buradaki yatırıma devam ediyoruz." dedi. Acar, Salahaddin vilayetine bağlı Dicel ve Tuzhurmatu ilçesiyle Kut kentinde de eğitim hastanelerinin inşasının da sürdüğünü sözlerine ekledi..

EN BÜYÜK KONUT PROJELERİNDEN BİRİNİ YAPIYOR

Acarsan Holding uluslararası projelerinin yanısıra Türkiye'de de inşaat sektöründe, ülkenin tek etapta tamamlanan en büyük konut projelerinden biri olan ve Gaziantep'te yapımı devam eden Iconova'da, güçlü şirketlerden Şireci Grup ile ortaklığı bulunmaktadır. Bülten