Bu sezon Gaziantepspor’un yeni transferlerinden biri olan Brazilyalı Abuda, kamp döneminde arkadaşlarına alıştığını söyledi.

Kendi tesislerinde ve Avusturya’da yapılan çalışmaların hem kendisi hem de takım adına son derece verimli geçtiğini aktaran Abuda, Kasımpaşa karşısında galip gelerek taraftarlarına güzel bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

DAHA İYİ TANIDIM

Kısa sürede Avusturya’da çok iyi işler başardıklarını aktaran Gaziantepspor’un Brezilyalısı Abuda, “Kampta arkadaşlarımı daha iyi tanıdım, onlara daha iyi alıştım ve arkadaşlarımla daha güzel vakit geçirdik ve birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Takım olarak ta Mutlu hocamızla çok iyi bir çalışma periyotu geçirdik. Hazırlık maçlarında güzel oyunlarla birçoğundan galibiyetlerle ayrıldık. Bu da bizi süper ligde ki ilk maçımıza motive ediyor” dedi.

ÖZGÜVEN GELİYOR

Avusturya kampında iyi bir performans sergilediklerini belirten Abuda, “Arkadaşlarımızla takım olma ruhunu kazandık. İlk maçımıza çıkarken bize özgüven veriyor ve daha fazla motive olup daha fazla kazanma arzusu var. Umarım Kasımpaşa maçıyla lige galibiyetle başlarız” şeklinde konuştu.