Gaziantepspor’un yeni transferi Abuda taraftarlara çağrıda bulunarak, “Her maçta benim farklı özelliğimi görecekler” dedi.

Gaziantepsporlu taraftarların maçlarına gelmelerini beklediğini belirten Abuda, “Her maçta benim farklı özelliğimi görecekler. Sahada iyi bitirişler yapan, golü düşünen bir futbolcu olarak beni tanıyacaklar. Aynı zamanda defansif özelliklerimi de görecekler. Taraftarlarımızı maçlarımıza geldiklerinde bunları görebilecekler” şeklinde konuştu.

BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Gaziantepspor’dan transfer teklifi aldığımda araştırma yaptığını söyleyen Gaziantepspor’un yeni transferi Jucimar Lima Pacheco, “Şehir ve takım hakkında oldukça olumlu mesajlar aldım. Gerçekten de buraya geldiğim ilk andan itibaren bunlarla karşılaşmaya başladım. Kendimi çok motive ve başarıya ulaşacak bir şekilde hissediyorum. Bu transferi gerçekleştirdiğim ve burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

BİLGİLER CHİCCO’DAN

Geçen sezon Gaziantepspor’da forma giyen Chıco ile daha önceden tanıştığını söyleyen Abuda, “Brezilya’da karşılıklı oynadığım arkadaşım. Transferimden önce de kendisiyle görüşüp bilgi aldım o da şehir hakkında çok pozitif bilgiler verdi. Kulüp hakkında olumlu bilgiler verdi. Gaziantep insanının sevgisini bana aktardı. Burada güzel tecrübeler edineceğim hakkında bilgiler verdi. Bu da transferimi gerçekleştirmemde etkili oldu” dedi.

FAZLASINI YAPACAĞIM

Gaziantepspor’un hedeflerinin ne olduğunu bildiğini aktaran Abuda, “Brezilya’da görüştüğüm Tahsin Tam hocam bana hedefler hakkında bilgiler vermişti. Bunlar doğrultusunda çalışacağız tabi ki takımın yeni bir hocası var ve bende yeni bir futbolcu olarak buraya geldim. Her geçen gün elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak başarıya ulaşacağım” dedi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gaziantepspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve kente getirdiği “Abuda” diye bilinen Brezilyalı orta saha oyuncusu Jucimar Lima Pacheco, sağlık kontrolünden geçirildi. Son olarak Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Chapecoense'de forma giyen Abuda, NCR International Hastanesi'nde bir dizi sağlık testine tabi tutuldu.