Gaziantepspor’un orta sahasında ki başarılı isimler arasında yer alan Brezilyalı Abuda, Mersin İdmanyurdu karşısında galip gelerek çıkış yakalamak istediklerini kaydetti.

Trabzonspor karşısında galip gelerek toparlanan bir rakip karşısında zorlu bir mücadele içerisinde olacaklarını aktaran Abuda, taraftarlarım yüzünü güldürmek istediklerini belirtti.

FUTBOLDA GEÇMİŞ OLMAZ

Konyaspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü açıklayan Gaziantepspor’un Brezilyalı oyuncusu Abuda “Dış sahada önemli ve iyi bir futbol oynadık fakat bazı aksiliklerden dolayı maçı kaybettik. Futbolda geçmişi düşünürseniz yeni başarılar elde edemezsiniz. Biz hazırlıklarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Umarım ki bu hafta oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçıyla beraber yükselişe geçeceğiz” dedi.

HOCAMIZ İŞİNİ BİLİYOR

Cumartesi akşamı oynayacakları Mersin İdmanurdu maçının zorluğunun farkında olduklarını kaydeden Abuda “Rakibimiz geçtiğimiz hafta Trabzonspor gibi önemli bir takımı mağlup etti. Ve bize bu moralle gelecekler ancak bizde bunun bilincindeyiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle beraber bir haftada üç maça çıkacağız. Teknik Direktörümüzde işini gerçekten bilen bir insan. Bizi nasıl yönlendireceğini çok iyi biliyor. Adım adım önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.