Ak Parti il Başkanı Ahmet Uzer, bazı sokak ve cadde isimlerinin oldukça garip ve abes olduğunu, bu isimlerin iktidar muhalefet el ele vererek değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

TİLKİOĞLU CADDESİNİN ANLAMI NE?

Gaziantep Kent Konseyi'nde söz alan Ak Parti il Başkanı Ahmet Uzer, önemli bir konuyu gündeme getirdi. Uzer, "Mahalle, sokak ve bulvarlara verilen isimler konusunda çok hassasız. Geçmiş dönemde verilen isimlere dokunmadık. Ancak çok garip cadde isimleri var. Örneğin Tilkioğlu caddesi. Bunun gibi abes olan isimler var. Samlı Hacı Ökkeş Caddesi var. 58 yaşına geldim, bu kimdir, Antep savaşı kahramanımı ben bilmiyorum. Belediye meclisinde iktidar muhalefet birlikte bilinen isimler koyalım" dedi.

SORUN GRİ KUŞAKTA

Uzer, eğitimde okul sıkıntısının gri kuşakta olduğunu, yeni imara açılan bölgelerde okul yerlerinin yeterli düzeyde ayrıldığını söyleyen Uzer, "Karşıyaka'da bir okul yeri ayıralım dedik yıllarca uğraştık" dedi.

SİYASET YOK

Uzer, kent konseyine siyaseti sokmayacaklarını da ifade ederken, herkesimden insanın tarafsız, özgürce, bu arenada, bu meydanda düşüncelerini dile getirebileceğini söyledi.

Uzer, ortak aklın önemine de vurgu yaparken, 'Birileri ortak aklımızı alay edercesine ele alsalarda biz ortak akılla şehrin sorunlarını çözeceğiz" dedi. Meral KINACILAR