Atatürk Mahallesi sakinleri Abdulkadir Aksu Parkı’nın bakımsızlığından ve güvenli olmamasından dert yandı. Bir süre önce faal olan havuzun motorunu söken yetkililerin aradan geçen zamana rağmen getirip, takmadıklarını söyleyen sakinler, "Önceleri parkımız cıvıl cıvıldı. Ancak artık eskisi gibi değil. Kimse parka inmek istemiyor. Böyle olunca ne olduğu belirsiz kişiler parkımızı istila ediyor" dedi.

Sakinler, "Burada önlem almak için birilerinin ölmesi mi lazım? Park geceleri tehlikeli oluyor. Akşamları karakolu aramak zorunda kalıyoruz" dedi. Parkın bakımsız olduğunu söyleyen vatandaşlar, parkın içinde bulunan havuzun faal duruma getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

İŞTE SAKİNLERİN ŞİKAYETLERİ

Hüseyin Ünverdi

“Bütün mahalle şikayetçi buradan”

"Parkın içindeki havuzların motorlarını söküp götürdüler. Parka madde bağımlıları dadanmış Bütün mahalle şikayetçi buradan. Defalarca Park bahçeler müdürlüğünü aradım durumu anlattım parkın etrafında 500’den fazla daire var. Gaziantep’in ismine, Fadıloğlu’nun ismine yakışmıyor. Burada önlem almak için birilerinin ölmesi mi lazım? Havuza bir motor taksınlar insanlar suyu görünce iner bu parka kalabalık olursa güvenli olur. En yakın park bir kilometre yakın. Yetkililerin buraya çekidüzen vermesi gerekiyor."

Şahin Soytürk

“Ne oldukları belli olmayan insanlar geliyor”

"Ben apartman görevlisiyim. Daha önce bu park çok canlıydı havuzun suyunu kestiler kimse inmiyor. Ne oldukları belli olmayan insanlar geliyor buraya. Akşamları karakolu aramak zorunda kaldım kaç sefer. Biz de tedirgin oluyoruz Bu parka müdahale edilmesi gerekiyor"

Fatma Acar

“Güvenlik önlemlerinin alınması gerekiyor”

"Söylemesi ayıp geceleri kızlar kötü şeyler yapıyor . Çocuklar geliyor bize söylüyorlar. Ballyciler girip parkta bally çekiyor . Eskiden bayanlar sabah saatlerinde ve akşam üzeri parkta spor yapıyordu. Şimdi kimse spor yapamıyor. 1 buçuk yıldır böyle. Havuzun yapılması ve güvenlik önlemlerinin alınması gerekiyor.

Bülent Ardıç

“Kapılarının önündeki parka inemiyorlar”

Parkın etrafına yabancı araçlar geliyor. İnsanlar eskiden spor yapıyordu şimdi kimse gelmiyor. Parkın içindeki havuzun yapılmasını istiyoruz. Havuz yapılırsa kalabalık olur ballycilerin mekanı olmuş bir kilometre ötede başka bir park var orası cıvıl cıvıl oluyor insanlar oraya gidiyor, kapılarının önündeki parka inemiyorlar"

Metin Antepli

"Havuzun yapılması şart""Park geceleri sakin madde bağımlıları bu parka geliyor. Yetkililerin buraya el atmasını istiyoruz . Bizim gördüklerimiz duyduklarımız var, bir de görmediklerimiz var . Havuz bakımsız havuza bakım yapılırsa burası kalabalık olur." MANSUR YALVAÇ