PTT birinci liginde teknik direktör değişikliğinin ardından aldığı puanlarla kendine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı.

Hafta sonu kendi evinde Manisaspor ile oynayacak olan mavi – beyazlı temsilcimiz, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek amacıyla kendi tesislerinde genç takımla mücadele etti.

Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Wissem Ben Yahya, Vagıf Javadov ve Rahman Hacıyev U – 21 takımıyla oynanan hazırlık maçında forma giymediler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da yapılan hazırlık maçında teknik direktör Hakan Kutlu tüm futbolculara şans verdi. Bugünü izinli geçirecek olan mavi – beyazlı ekip yarın Gaski tesislerinde saat 18.00’de toplanarak Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Milli takım arasının kendileri açısından son derece olumlu geçtiğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, futbolcuların son durumunu değerlendirmek açısından A2 takımıyla hazırlık maçı yaptıklarını ve genel değerlendirme açısından olumlu bir karşılaşma olduğunu aktardı.