A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ilk maçında bugün akşam İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak.

Reykjavik şehrindeki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek. Tomislav Petrovic ve Miro Grgic'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Dalibor Conjar, ilave yardımcı hakemleri ise Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic olacak. Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak.

Milli Takımımızın mücadele ettiği A Grubu'nun diğer maçlarında yarın ayrıca, Kazakistan ile Letonya ve Çek Cumhuriyeti ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takımımızın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor A.Ş.), Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe A.Ş.), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir A.Ş.), Caner Erkin (Fenerbahçe A.Ş.), İsmail Köybaşı (Beşiktaş A.Ş.), Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş A.Ş.), Gökhan Gönül (Fenerbahçe A.Ş.), Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Club Atlético de Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş A.Ş.), Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Fenerbahçe A.Ş.), Selçuk İnan (Galatasaray A.Ş.), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Olcan Adın (Galatasaray A.Ş.), Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor), Burak Yılmaz (Galatasaray A.Ş.), Mevlüt Erdinç (AS Saint-Étienne), Mustafa Pektemek (Beşiktaş A.Ş.).