Gaziantepspor'da 2015 – 2016 SEZONU kombine bilet fiyatları belirlendi.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizde yönetimin belirlediği kombine bilet fiyatları Su’dan daha ucuz.

Bu sezon Gaziantepsporlu taraftarlar 90 lira ile sezon boyunca bütün maçları Kamil Ocak stadyumunda izleyebilecekler.

Gaziantepspor'un yeni sezon kombine biletleri 90 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Alınan bilgiye göre, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekipte yöneticiler, kombine bilet fiyatlarını açıkladı.

Buna göre, güney kale arkası 90, maraton (köşe) 150, maraton (orta) 200, kapalı tribün 750, gold ise bin 500 liradan satışa sunuldu.

BAYANLARA VE 18 YAŞ ALTI GENÇLERE % 70 İNDİRİM

Gaziantepspor yönetimi taraftarların aileleri ile birlikte tribünlerde yer alabilmesini kolaylaştırmak için bütün tribünlerde geçerli olmak üzere bayanlara ve 18 yaş altı gençlere kombine bilet fiyatı üzerinden %70 indirim uygulanacak. İndirimli kombine yüklemesi yalnızca stadyum gişelerinden yapılacak.

KREDİ KARTINA 6 TAKSİT

Kombine Kartlarını World, Bonus, Maximum ve Passolig Kredi Kartları ile alan taraftarlarımıza 6 taksit kolaylığı sağlanacak.

SATIŞ NOKTALARI:

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu Gişeleri, 10.00-17.00 saatleri arası.

www.passolig.com.tr web adresi.

AİLELERİ DAVET EDİYORUZ

Kırmızı – Siyahlı yönetim çirkin ve kötü tezahüratın önüne geçebilmek adına Bayan ve 18 Yaş Altı Gençler için bütün tribünlerde geçerli olmak üzere kombine bilet fiyatlarında %70 indirim uygulanması kararı aldı.

Yönetim taraftarları fair play ruhuyla takımlarını desteklemek üzere aileleri ile birlikte tribünlerde yerlerini almaya davet ediyor.

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRATA BLOKE

TFF Yönetim Kurulu'nun 28.07.2015 tarih ve 3 sayılı toplantısında alınan kararla, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün kapatma cezası kaldırılmış ancak çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarların passolig kartlarının bloke edilmesi suretiyle müsabakalara girişinin engellenmesi yönünde düzenleme yapıldı.

Futbol Disiplin Talimatının 53 üncü maddesinin (2) numaralı fıkrasının “Elektronik bilet uygulamasının yapıldığı Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunulması halinde;

Çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribün veya tribünlere giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle müsabakaya girişleri engellenir.

” hükmü uyarınca, 2015-2016 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan taraftarların passolig kartları sistem üzerinden otomatik olarak bloke edilecek ve taraftarlar o sezon için bir daha stadyuma giremeyecek.

Bununla birlikte, hangi taraftar çirkin ve kötü tezahüratta bulunduğunun net bir biçimde tespitinin yapılamadığı durumlarda, söz konusu tribünde bulunan taraftarların tamamının passolig kartlarının bloke edilmesi muhtemeldir.

2 MİLYON CEZA

Diğer taraftan, geride kalan sezonda Gaziantepspor kulübü çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yaklaşık 2.000.00.-TL para cezası ve tribün kapatma cezaları ile karşı karşıya kalmıştı. Mevcut düzenlemede de her maç için 50.000.-TL’den başlayarak 500.000.-TL’ye kadar tekrara bağlı olarak artan para cezaları öngörülmekte. Gaziantepspor yönetimi taraftarlara yaptığı çağrıda kendi haklarına ve aynı tribünde yer alan başka taraftarların haklarına hem de kulübün haklarına halel gelmemesi için gerekli hassasiyeti göstermelerini önemle rica etti.