Gaziantep'te eşi ve amcasının da aralarında bulunduğu 9 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranılan Yusuf Taş, aradan geçen 15 güne rağmen bulunamadı.
İddiaya göre, Gaziantep'te Yusuf Taş, boşanma aşamasındaki eşi Tuğba Taş ile yeniden barışmak için gittiği Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta yaşayan Tuğba Taş'ın (21) teyzesi Şenel Çakmak'ın (36) evine giderek, eşi, eşinin teyzesi, amcasının oğlu Turan Taş (23) ve Ahmet Can Çakmak’ı (16) öldürmüş, 11 yaşındaki Mehmet Can Çakmak ve kardeşi Medine Melisa Çakmak (15) silahla yaralamıştı. Ardından Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak'ta yaşayan ve kan davalı oldukları amcası Mustafa Taş’ın (48) evine giden Yusuf Taş, evde bulunan amcası, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile Türkan Demir’i (22) öldürerek kayıplara karışmıştı. Olayın ardından Yusuf Taş'ın kendi akrabaları ve eşinin akrabalarını da telefonla arayarak, tehdit ettiği ileri sürülmüştü.Olayın detaylı bir şekilde soruşturulması ve zanlının kısa sürede yakalanması için özel birim kurulmuş, bölgedeki mobese ve güvenlik kameraları incelemeye alınmıştı. Şahsın Suriye’ya kaçması ihtimali üzerine ise sınır birlikleri uyarılırken, Çakmak ve Taş ailelerinin Gaziantep, Antalya ve İstanbul gibi kentlerde bulunan tüm bireyleri de polis ve jandarma ekipleri tarafından koruma altına alınmıştı. Gaziantep'te kontrol noktaları oluşturularak, kent merkezi ve kırsalında uygulama ve denetlemeler arttırılmıştı.
Acil koduyla her yerde aranan Yusuf Taş, olayın üzerinden geçen 15 güne rağmen halen bulunamadı. Her iki ailenin fertlerinin gergin bekleyişi sürerken, bölge insanı da zanlının halen yakalanamamasına tepki gösteriyor.