Düşme sonucu sol femur kırığı oluşmuş Mehmet Bulak isimli 84 yaşındaki hasta, Özel Deva Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat sonucu yürümeye başladı.

Böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve yaşından dolayı ameliyatının çok riskli olacağından dolayı birden fazla hastaneye başvuran ve olumsuz sonuç alan Mehmet Bulak, yakınlarının ameliyat yapacak doktor aramasıyla Özel Deva Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Teyfik Karaboyun'a başvurdu. Dr. Karaboyun, “Servise yatışını sağlayarak kardiyoloji, dahiliye ve anestezi uzmanları tarafından konsülte edilen hastamızın 3-4 gün gibi (aspirin aldığından dolayı) kısa bir sürede ameliyat şartları sağlandı. Hastamız spinal anestezi dediğimiz belden aşağısı uyuşturularak ameliyat edildi. Ameliyattan bir gün sonra ayağa kalktı ve destekli yürümeye başladı” dedi.

DEVA'YA TEŞEKKÜR

Mehmet Bulak'ın ameliyatı için birçok hastane gezen ve olumsuz yanıt alan kardeşi Hüseyin Bulak, “Bizi geri çevirmediği için öncelikle doktorumuz Teyfik Bey'e ve geldiğimiz günden beri bizimle ilgilenen tüm Deva ekibine teşekkür ederiz. Umutsuz arayışlarımız Deva'da sonlandı" dedi. Bülten