Okan Buruk’un yurt dışında olması nedeniyle takımı çalıştıran yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu geride kalan tüm maçlara talip olduklarını söyledi.

Saraloğlu yaptığı açıklamada, "Geride 8 maçımız var. 8 maçın tamamına da talibiz. Bizim için içeride ya da dışarıda olması çok fark etmiyor. Futbol anlayışımız tüm maçları kazanma yönünde. Kaybetmemek için tabi defansif önlemleri alıyoruz ama her maçtan 3 puan beklentimiz var. Özellikle iç sahada kazanmak bizi daha çok mutlu edecek. Çünkü kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. Umarım maçı izlemeye gelen taraftarımızın sayısı artar. Onlardan bu bağlamda beklentilerimiz var" dedi.

KONYA ZORLU RAKİP

Antrenman öncesi takımın genel durumu hakkında bilgi veren yardımcı antrenör Saraloğlu, "Hocamız şu an yok ama onun futbol anlayışı burada. Bunu uygulamaya çalışacağız. Konya zorlu bir rakip. Son haftalarda galibiyet alıyor. Topu ayağında fazla tutan, oyunu rölantiye alan bir ekip. Çalışmalarımız bu gün itibariyle başlayacak. Rakibin analizlerini yapıyoruz. Daha Önceden de bilgilerimiz var. Bu doğrultuda devam edecek ve en iyi şekilde maça hazırlanmaya çalışacağız.

TARAFTAR İSTİYORUZ

Taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Saraloğlu, "Hem antrenörlerin, hem futbolcuların hem de çalışan arkadaşların ve yönetimin desteğe çok ihtiyacı var. Onların destekleri olursa daha keyifli, daha güçlü bir şekilde sahaya çıkıp maçlarımızı kazanacağımızı ümit ediyorum” şeklinde konuştu.