Gaziantepspor’a 2009 – 2010 sezonunda Rusya’nın Dinamo Moskova takımından Gaziantepspor’a transfer olan Zydrunas Karcemarskas, 7 yıllık serüvene bu gece noktayı koyacağı iddia ediliyor.

Gaziantepspr’da efsane futbolcular arasında yerini alan Litvanyalı file bekçisi, kırmızı – siyahlı formayla Antalyaspor karşısında son maçına çıkağı belirtildi.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Gaziantepspor’da sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli eldivenin Antalyaspor ile el sıkıştığı ve anlaştığı iddia ediliyor. Antalyaspor'un Ronaldinho'dan sonra ikinci bombası ise Gaziantespor kalecisi Zydrunas Karcemarskas söylentileri bu akşamki maçtan sonra netlik kazanacak.

Transfere hızlı giren Kırmızı-Beyazlılar, Antalya ile sözleşmesi sona eren başarılı file bekçisine imzayı attırdığı iddia edildi. Osmanlıspor ve Kasımpaşa’nın çok istediği, Gaziantepspor’un ise takımda tutabilmek için büyük çaba sarf ettiği 32 yaşındaki eldiven, gelecek sezondan itibaren Antalyaspor formasını giymeye yakın olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.A.SERDAR ÖZEKŞİ