Spor Toto Süper Lig'de 2015 – 2016 sezonunun ilk yarısı geride kalırken, Gaziantepspor’da şu ana kadar 7 futbolcu golle tanıştı.

Sivasspor ve Kayserispor’dan sonra 17 golle süper ligin en az gol atan takımları arasında yer alan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, ilk yarıda taraftarlarını fazla sevindiremedi.

Sezonun ilk yarısında teknik direktör Mutlu Topçu’nun şans verdiği futbolculardan yedisi rakip fileleri sarsarak gol sevinci yaşadı.

Kırmızı – siyahlı futbolculardan Muhammet Demir, 17 maçta forma giyerken, Bursaspor, Kayserispor, Gakatasaray, Osmanlıspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe ağlarını sarsarak toplam 6 golle takımın en çok gol atan oyuncusu oldu. Genç forvet ayrıca 3 asistle skora etken edenler arasında yer aldı. İsveçli futbolcu Daniel Larsson, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor maçlarında attığı gollerle Muhammed Demir’i takip etti. Demba Camara, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’ye attığı 2 golle taraftarlarına sevinç yaşattı. John Chubuıke Osmanlıspor ve Eskişehirspor ağlarını sarstı. Genç gurbetçi Orkan Çınar’da Trabzonspor ve Çaykur Rizespor maçlarında gol atan isimler arasında yer aldı. Mustafa Durak Eskişehirspor ve Erdem Şen ise Torku Konyaspor maçlarında gol atan futbolcular oldular.

Gaziantepspor’da bir maçta 2 gol kaydeden futbolcu olmadı.