Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Royal Halı Gaziantep, bu sezon Avrupa’da fırtına gibi esiyor. FIBA Avrupa Kupası U grubunda mücadele eden ve geçtiğimiz gün deplasmanda Rosa Random’u mağlup etmeyi başaran temsilcimizde bu skorun mutluluğu yaşanıyor.

Bu sezon Avrupa’da oynadığı 7 maçın 5’ini kazanan temsilcimiz hedefini ilk aşamada grup liderliği olarak belirledi. Bu sezon Avrupa’da sadece BC Siaulia ve grubun son maçı olan Slask Wroclaw maçlarında kaybeden Royal Halı, tüm maçlarda ise ezici üstünlük sağladı.

7 MAÇTA 535 SAYI

Temsilcimiz Avrupa’da oynadığı 7 maçta rakip potalara 535 sayı göndermeyi başardı. Royal Halı’nın attığı 535 sayının 88’ini Earl Calloway kaydederken, geçtiğimiz gün oynanan maçta da takımının en skoreri olmayı başardı.

457 SAYI YEDİK

Dev adamlar Avrupa Kupalarında oynadığı 7 maçta ise savunmada başarılı bir görüntü sergiledi. Toplam 457 sayı yiyen temsilcimiz, maç başına 65.28 sayı ortalamasıyla oynadı.

SIRADA EFES VAR

Royal Halı Gaziantep basketbol takımımız, Avrupa’daki iyi gidişatını ligde de sürdürmek istiyor. Pazar günü kendi sahasında Anadolu Efes’I konuk edecek olan eflatun-sarılılar, bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılıp taraftarını güldürmek istiyor.