Geride kalan 65 mücadelede 14 kez kırmızı – siyahlılar, 37 kez de siyah - beyazlılar galip gelirken, 14 maçta ise taraflar yenişemedi.BEŞİKTAŞ ÜSTÜNSpor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Gaziantepspor yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. İki takım Süper Lig’de bu zamana kadar 65 kez karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelelerde ev sahibi Gaziantepspor 14 kez galip gelirken, Beşiktaş ise 37 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım 14 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, rakip ağlara 117 gol bırakırken, kırmızı-siyahlılar ise 59 gol kaydetti.

GALİBİYETE HASRETİZSüper ligde kendi evinde ki son maçında yarın Beşiktaş’ı konuk edecek Gaziantepspor’da parola sürpriz olacak. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılarak lig tarihinde ki 27 yıllık macerasına son veren Gaziantepspor yarınki Beşiktaş mücadelesinden galibiyetle ayrılarak taraftarlarına teselli hediyesi vermek istiyor.

SON 9 MAÇTIR YENEMİYORUZGaziantepspor’un yarın karşı karşıya geleceği Beşiktaş’la oynadığı son 9 resmi maçta galibiyeti bulunmuyor. Temsilcimiz, Siyah-beyazlılarla oynadığı son 9 maçta 6 mağlubiyet alırken, 2 maçta da beraberlik elde etti.A.SERDAR ÖZEKŞİ