Şahinbey Belediyesi'nde düzenlenen törene; Ak Parti milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ahmet Uzer ve Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Engelli Dernekleri, engelliler ve aileleri katıldı. Kuran okunan törende 61 engelliye, akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye edildi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak engellilere bin 765 akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirterek, engellilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Engellilerin yanlarında olmak için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Eskiden tekerlekli sandalye almak için torbalarla mavi kapak toplamayarak alınırdı. Ama biz hiç bir şey istemeden ihtiyacı olana yılın her günü tekerlekli sandalye veriyoruz. Bugün 61 tane dağıtıyoruz ve bu güne kadar bin 765 akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttık."

ENGELLER KALDIRILDI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti döneminde engellilerin önündeki engellerin kaldırıldığını belirterek, “Bugün verilen bu hizmeti sadece bir akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı olarak bakmamak lazım. Burada ortaya konan, her insanımızın ne kadar değerli olduğunu hissettirmek.” dedi.

KOÇER: ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediyesi’nin yılın her gününde engellilerin yanında oluğunu belirterek, “Engelli kardeşlerimizin hayat şartlarını yükseltmeye yönelik her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Şahinbey Belediyemiz yılın 365 günü engelli kardeşlerimizin yanında olarak onlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye veriyor. Ayrıca Ampute takımımızın da ortaya koymuş olduğu başarı hepimizi gururlandır” dedi.

UZER: YÜZLERİ GÜLDÜ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, AK Parti hükümetiyle birlikte yardıma muhtaç insanların yüzünün güldüğünü belirterek, “Çok güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Yıllarca bu ülkede belediyeler, görevlerinin yol, asfalt ve kaldırımdan ibaret olduğunu bu milletin kafasına yerleştirdiler. Belediyemiz bu insanlarımızın ihtiyacını karşılama yönünde bir çalışma yapıyorsa buna ancak şapka çıkartılır” dedi. HABER MERKEZİ