PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligde son 6 sezonun en iyi başlangıcını yaptı.

Yeni sezona yeni bir kadroyla giriş yapan ve oynadığı 4 karşılaşmadan 3 beraberlik, 1 galibiyet alarak mağlubiyet yüzü görmeyen mavi-beyazlılar, topladığı 6 puanla 2008-2009’dan bu yana lige en iyi başlangıcı yapmış oldu.

Son olarak 2008-2009 sezonunda topladığı puanlar ve aldığı sonuçlarla ilk 4 hafta itibariyle iyi bir konumda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, o günden bu yana rahat bir başlangıç yapamamıştı.

BASİT HATALAR YAPIYORUZ

Geçtiğimiz 4 hafta itibariyle topladığı 6 puan ve yenilmezlik unvanının yanı sıra kalesinde de sadece 2 gol görmesi, Büyükşehir Belediyespor ‘da ilerleyen haftalar içinde umut verdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, son 6 sezonun en iyi başlangıcını yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Puansal ve namağlup devam etme açısından iyi bir analiz olduğunu söyleyen Kutlu, gelecek haftalarda daha iyi yerlerde olacaklarını ifade etti. 4 haftada saha içinde doğru şeyleri yaptıklarını ifade eden Kutlu, "Ancak basit hatalar sonucunda son olarak Altınordu maçını örnek verecek olursak. Son dakikada hepimizi üzüntüye sevk eden bir gol yedik. Sahada 2 puan bıraktık. Bunlar tabi ki olacak. Gelişen bir takımız. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu kaybettiklerimizi toplayıp daha da iyi yerlerde olacağız" dedi.

SPOR SERVİSİ