Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da yükselmeye başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında belirlenen 1.000 ailenin oturacağı Mavikent 4’üncü etapta çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. 30 bin kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutların devamının yapılması için de çalışmalar başladı.

5’İNCİ ETAP İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bütün vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar konut üretimine devam edeceklerini belirterek, “Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3’üncü etaplarda 2 bin 340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmıştık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen çok yoğun talep var. Bu yoğun talebe cevap vermek için bizde hemen Mavikent 5’inci etap için çalışmalarımıza başladık" dedi. BÜLTEN